Vzhůru za dobrodružstvím s horolezkyní Gertrudou Snow Vzdělávací centrum Hájenka nabídne jarní příměstský tábor pro děti

Jarní prázdniny se blíží. Plánovat nejistou dovolenou v Tatrách či Alpách je letos jen pro ty nejotrlejší. Hranice a lyžařské vleky se otevírají a zavírají, rychleji než automatické dveře nákupního centra před Vánoci. Pokud se rozhodnete neriskovat a pro jednou zůstanete o “jarňákách” doma, nabízí se v Holešově horská alternativa alespoň pro vaše děti.

Děti školou povinné proseděly v letošním školním roce až příliš mnoho času před monitory počítačů bez reálného kontaktu s vrstevníky. Proto je pro ně důležitější než kdy dřív, strávit jarní prázdniny venku, v pohybu a s novými kamarády.

Příměstské tábory mají ve Vzdělávacím centru Hájenka dlouholetou tradici. Jarní příměstský tábor je však novinkou. Jarní dobrodružství s Gertrudou Snow je reakcí na aktuální situaci, která nepřeje dovoleným v zahraničí. Pro mnoho rodičů bude možnost přihlásit děti na příměstský tábor určitě příjemnou alternativou.

Pro děti je připraven poutavý dobrodružný příběh a klidné prostředí Vzdělávacího centra Hájenka v holešovském zámeckém parku.

Děti se vydají do nejvyšších hor světa a společně se známou horolezkyní Gertrudou Snow se pokusí vystoupit na dosud neprobádanou horu Ganghar Pun. Bude to náročný týden, plný dobrodružství, zábavy a poznávání přírody. Troufnete si vyrazit s námi do nejvyšších hor světa?

Více informací a online přihláška je k dispozici přímo v detailu akce.