Tokaheya Blog

Autor Petr

zrušit filtr

Proč máme strach z chyby? Aneb mohla by být zpětná vazba používána jako efektivní nástroj ve školách?

Nedávno jsme realizovali kurz o zpětné vazbě (Zpětná vazba jako týmový parťák) a díky tomu jsme opět narazili na téma, jak by bylo užitečné, kdyby se nástroj zpětné vazby měly možnost učit děti ve školách. Měly by tak možnost zefektivnit své komunikační dovednosti, učit se cíleně, metodicky používat zpětnou vazbu k možnosti vyjádření svých potřeb nebo i oceňování druhých. A to nejen spolužáků, ale i učitelů.

Úvahu sepsal Dušan Hanák.

IMG_9971a.jpg

Jak jsme přecházeli Beskydy Série výrazných momentů loňského roku se přemisťuje ze Zlína do Beskyd

Kromě zakázkových kurzů se chceme občas realizovat i na poli kurzů, které vychází přímo z nás. Nejsou to kurzy na objednávku, ale chceme je společnosti z určitých pohnutek nabídnout sami. Jedním z takových projektů je Stezka kolem Česka, který jednoznačně spadá do série výrazných momentů loňského roku. Pojďme se na chvíli opět vrátit v čase. A to na hřebeny hor!

IMG_0395.jpg

Východ slunce na Lysénce Aneb drobná vzpomínka na školní kurzy na Lysé hoře

Loňský rok nám přinesl mnoho zkušeností, poznali jsme spoustu lidí a podívali se na řadu nových míst. Rok to byl náročný, intenzivní, ale my jsme si ho nadmíru užili. Za to, jaký byl loňský rok, jsme opravdu velmi vděční. A protože bychom se rádi podělili s některými vzpomínkami, poznatky, myšlenkami, které nás loni potkaly, rozhodli jsme se s vámi některé z nich sdílet. 


blog3.jpg

5 důvodů, proč vyrazit na Festival pro čolka Festival pro čolka znamená parádní den pro celou rodinu!

Kurovický lom bude letos pošesté hostit Festival pro čolka - festival o přírodě v přírodě. Akce proběhne v sobotu 7. května a kromě tradiční a velmi zajímavé expozice živé fauny, která v lomu běžně žije, dopřeje návštěvníkům širokou škálu vzdělávacích, tvůrčích, zábavných a inspirativních aktivit, které rozhodně budou stát za to!

alalala.jpg

starší články